Köp kylskåp på nätet

Vad bör jag tänka på om jag bestämt mig för att köpa ett billigt kylskåp på nätet och vill göra ett så smidigt köp som möjligt?

  • Kolla betalningsmetoder. Många webshopar erbjuder möjligheter att betala köpet direkt från nätbanken, vissa kan även ha postförskott, eller till och med fakturabetalning. Klarna är också ett alternativ som många börjat använda. Kolla så att den betalningsmetod som du föredrar finns representerad hos den webshop där du hittat dit kylskåp.
  • Kolla leveranssätt och kostnader. Vissa webshopar erbjuder gratis hemstransport av alla produkter, och då också kylskåp. Vissa erbjuder bara gratis hemleverans ifall du köper produkter över ett visst värde. Ifall kylskåpet är billigt i en butik, men hemtransporten är dyr, så kan det ändå löna sig att köpa i en annan butik. 
  • Köp från EU, eller helst från Sverige för att inga oanade och oönskade kostnader skall dyka upp i före kylskåpet kan levereras. Över lag med köp på nätet så lönar det sig ofta att köpa från det egna landet även om priserna kan vara lite biligare utomlands.
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)